Hem | Logga In | Skapa ett konto | ( 0 ) Delsumma ( SEK0 ) Valutor:

Blundstone 1302 mejsel tå vinröd Unisex Chelsea Boots Nytt år 2019 Blundstone

  • 2127 antal i lager

Vnligen vlj:

SEK427

Qty:

Blundstone är ett norsk företag åtagit sig att göra bra kvalitet skor som ger verklig komfort och som är tuffa nog att hjälpa dig att få jobbet gjort. Blundstones tasmanska historia, kulturarv och människor har hjälpt formade det sättet sina stövlar har utvecklats. Dessa stövlar var gjorda för att vara tuff på utsidan men mjuk på insidan, och har utvecklats på detta sätt bemöta tasmanska och australiska miljön. Det är märkets DNA, vi är tuffa natur.

Blundstone mejsel tån, är en del av Blundstones utbud av klassiker och livsstil skodon som återspeglar märkets unika kvalitet, komfort och klassisk styling. Detta chelsea boot är hela paketet, erbjuder stil, komfort, stöd och hållbarhet.

Har en premium läder med dubbla elastiska stretch sidopaneler för en lätt och bekväm passform. Har också en fyrkantig tå, en polyuretan mellansula för förbättrad komfort och dämpning, ett stål skaft för torsional stabilitet, och läder och syntetiskt foder. De två märkesvaror dra slingor gör stövlar lättare att sätta på och dra bort. PORON XRD technology i zonen heel strike erbjuder enastående stötskydd. Den fullt avtagbar, ventilerande och tvättbara konturerade EVA fotbädden levererar komfort. TPU yttersula bygger på Blundstones ursprungliga sole design, utvecklad för optimal halkskydd och är resistent mot olja, syra och organiskt fett och är också Värmebeständig upp till 140 ° C.